JEG TILBYDER_ 

Har du en opgave der ikke matcher de ned stående servicer, tøv ikke din flyttemand er meget fleksible.

Ring og hør hvad vi kan tilbyde netop dig.  

PRIVATFLYTNINGER

Skal du flytte, så lad din flyttemand gøre det hårde arbejde. Igennem mine mange års erfaring ved jeg hvor hårdt og slidende en flytning kan være, jeg og mit team løfter opgaven hurtigt og præcis så du kan komme i dit nye hjem hurtigt og sikkert.
 

[ HURTIG OG PRÆCIS / ALTID TIL TIDEN / LEJE OG KØB AF FLYTTEKASSER / GRATIS TILBUD ]

 

ERHVERVSFLYTNINGER

Flytning af kontorer kan være hårdt og udfordrende lad din flyttemand gøre det hårde slæb så du hurtig kommer på plads og kan fører din virksomhed videre. Ingen opgaver er for store eller for små. 

[ HURTIG OG PRÆCIS / GRATIS TILBUD / LEJE AF FLYTTEKASSER ]

 

BUDKØRSEL

Som Budkørsel kan du blandt andet bestille os til at fragte et møbel, pakker og lignende. Ring og hør mere om hvad vi kan tilbyde.

[ HURTIG OG PRÆCIS / GRATIS TILBUD ]

 

NEDPAKNING

Din flyttemand tilbyder nedpakning af private hjem og erhverv. Slip for det hårde arbejde. Vi er altid omhyggelig med dine effekter og tager hensyn til privatlivet. Vi sætter stor ærer i at skabe tryghed uanset opgave.

[ GRATIS TILBUD / OMHYGGELIG / HURTIG OG PRÆCIS UANSET OPGAVE ]

 

LEJE OG SALG AF FLYTTEKASSER

Lej dine flyttekasser og slip for at skulle smide ud, flyttekasser af høj kvalitet og nemme at løfte rundt på. Du er også velkommen til at købe dine flyttekasser utrolig slidstærk og kan anvendes flere gange og til opbevaring.

[ KØB OG LEJE / HØJ KVALITET / UTROLIG SLIDSTÆRKE ]

 

OPRYDNING OG BORTKØRSEL

Oprydning og bortkørsel kan være uoverskuelig, lad din flyttemand tage det hårde slæb så du kan slappe af i de nye omgivelser. Vi tager alle opgaver seriøst, og dine effekter bliver altid leveret hos den lokale genbrugsplads, eller efter ønske.

[ HURTIG OG PRÆCIS / GRATIS TILBUD / VI LØSER ALLE OPGAVER ]

 

TØMNING AF DØDSBO

Det er hårdt at miste det ved vi alle, og derfor er en tømning af dødsbo eller ikke en nem opgave, lad din flyttemand gøre arbejdet vi tager alle opgaver seriøst og respektere alle ønsker sætter en ærer i at skabe den bedste service. 

[ VI TAGER ALLE OPGAVER / KUNDEPLEJE / SERIØS OG RESPEKTFULD ]